Bumerang - Yazarkafe

6 Aralık 2018 Perşembe

29 EKİM'DE YUSUF MERT VE ŞAHLANIŞ ORATORYOSU

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم 
Bismillahirrahmanirrahim......

Hep söylerim lafı geçtikçe Yusuf mert öğretmenlerden yana çok şanslı Anaokulundaki Seven ve Sibel Öğetmenlerimiz ve şu anda okuduğu ailemizin öğretmeni diyorum çünkü Şevval'e de ilkokulu okutan Hülya Öğretmenimiz bizim için büyük şans. Yusuf bütün öğretmenlerini çok sevdi bir çocuğum öğretmenini ve okulunu sevmesi okuldaki başarısındaki en büyük etken bence .





Hülya öğretmenimiz her zaman Eğitim/öğretimin yanın da çeşitli aktiviteler le çocukların çevresindeki insanlarla sağlam bir iletişim kurabilme yeteneklerinin , özgüvenlerinin ve sorumluluk bilinçlerinin artmasını, kaynaşma ve dayanışma ruhu içerisinde hareket edebilmelerini bu hayat basamağındaki ilk durakları olan okulda ben değil biz duygusunu öğrenmeleri için çok çaba sarfetmektedir. 



Önemli olan her günde başta da bizim Yusuf Mert ve sınıf arkadaşları hep önde görev almakta bu 29 Ekim'de de öyle oldu,  öncesinde öğretmenlerinin ve bizim kuzuların titiz çalışması sonucu ortaya harika,bizleri gururlandıran ve gözlerimizi dolduran bir çalışma ortaya çıktı. 




Şahlanış Oratoryosu .....






Minik askerlerimiz çok güzel bir gösteri sundular bizlere, inşallah onlarda toprakları uğruna şehit ve gazi olan dedeleri gibi vatana ve millete yararlı evlatlar olurlar...


Bu güzel bayram günün de birde bayram gezmesi yapalım dedik ve ailecek çamlıca tepesine çıktık çok güzel bir gün geçirdik....


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder