Bumerang - Yazarkafe

14 Ağustos 2018 Salı

GEZMELER, GEZMELER.... 2018 CENNET GÖKÇE ADA TATİLİMİZ.....








بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم 
Bismillahirrahmanirrahim......




























Bütün bir yıl ''Ne kadar kaldı anne .'' diye sayıklamalarından sonra Gökçeada aşığı Yusuf Mert sonunda adaya kavuştu. Bu sene tatilimiz sadece bir haftaydı adada yeni yerler keşfedemedik önce gördüğümüz plajlara gidebildik ama geçen sene açılan Gökçeada Kent Müzesini gezdik dönüşte yolumuzun üzerin de olan Akbaş Şehitliği ve Tekirdağ Köftecisine uğradık onlarla ilgili yazımı da ilerleyen günlerde paylaşacağım. 

KUZU LİMANI PLAJI


Adada bu sene çok çocuk vardı Yusuf Mert, Umut, Melek, Ege, Mehmet kuzenler çok eğlendiler sağ olsun Reyhan Dedeleri de çok ilgilendi onlarla mangallar yaptı gezdirdi hatta denize merdiven götürdü atlama platformu bile yaptı çocuklar eğlensin diye . 

KALEKÖY
Adaya gelip te Kaleköy'e uğramadan olmaz tabi.Her geldiğimizde bir akşam mutlaka geliriz buraya. Sahil de çocukların gözdesi küçük bir eğlence merkezi, çocuk parkı, hediyelik eşya alabileceğiniz küçük dükkanlar, şirin kafeler ve lokantalar bulunuyor. 

AYDINCIK PLAJI  SÖRF OKULU


Bana göre adada en güzel plaj,  çocuklar da çok seviyor burayı . 










Burada bulunan  sörf okulu sayesine adeta  denizde dans edercesine gösteri yapan sörfçüleri izleme fırsatı da buluyorsunuz. 













Yusuf ve Umut Aydıncık plajının hemen arkasında olan Tuz gölündeki şifalı çamuru sürdüler kuruduk sonra denizde  çamurlarını bir güzel yıkadılar.(Geleceklere bir not çamur çok kötü kokuyor sürerken bir daha düşünün. ) 
Bir hafta göz açıp kapayıncaya kadar bitiverdi Kuzen Umut'u ada da bırakıp bayramdan sonra başka gezmeler için sözleşip cennet Gökçeada ile vedalaştık...