Bumerang - Yazarkafe

2 Şubat 2016 Salı

DİKİŞ MAKİNEM

Dikişe başlama kararı aldım ama ortada dikiş makinesi yok hemen başladım araştırmalara benim gibi acemi terzilerin kullanacağı tipte basit kullanımlı ve ekonomik bir şey   yine bir sürü çeşit ve model acaba hangisini almayalım  . Kullanabilecekmiydim,    araba kullanımını çözdüğüme göre bunu da çözebilirdim diye düşündüm. Sonunda   singer marka iki makineye kadar düşürdüm seçenekleri .
 

   Singer 3229 Simple

  Singer 2273 Tradition



İkisininde fiyatları eşitti aralarında da özellik bakımından pek fark yoktu  benim almaya karar verdiğim  makinenin   tek kademeli ilik açma, otomatik iplik takma, desen milimi ayırma  özelliği vardı  ve  desen sayısı sekiz adet diğerinden azdı  ve sonunda  Singer 2273 Trationda karar kıldım.

Sıra geldi fiyat araştırmasına, bayide 500 TL.  internet sitelerinde de 400-500 arası fiyatlar vardı  bir hafta  kadar  bakındım  sonunda bir alışveriş sitesinin yaptığı kampanyadan 374 TL ye aldım . Her zamanki gibi akıllı alışveriş yaptım yine....  Dikişe başlama kararı aldığımdan beri makinam gelmeden  bir kiloş etek ve jile  kestim bile sırada iki pantolon var kesilecek ...ve makinan  geldi  ... Artık dikişe başlama zamanı .... Diktiklerimi ve gelişmeleri sizinle en yakın zamanda paylaşmak üzere...