Bumerang - Yazarkafe

27 Temmuz 2018 Cuma

YUSUF MERT'İN BU SENEKİ GİTTİĞİ TÜGVA YAZ OKULU....

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم 
Bismillahirrahmanirrahim......



Okullar daha kapanmadan Yusuf Mert'in yaz tatilinin bir kısmını maneviyatını kuvvetlendirecek kuran ve dini eğitim yanında çok istediği spor ve aktiviteler de yapabileceği bir okul arayışım başladı. Bu araştırmalarım sonucun da TÜGVA (Türkiye Gençlik Vakfı) açtığı yaz okullarına ulaştım, altı hafta kadar eğitim veren bu okullar benim kuzucuğumun istediği spor faliyetleri de içeriyordu.
                      

Altı hafta boyunca Yusuf Mert çok eğlendi bir sürü arkadaş edindi Kübra hocası eşliğinde kuran'a geçti, Anıl ve onur hocaları sayesinde futbol ve basketbolu zevkle oynadı ve bu altı haftanın sonunu ''Anne keşke okul bitmese ve ben buraya hep gelsem.'' diye bitirdi.









Çok memnun bir şekilde Yusuf mert yaz okulunu tamamladı vakıf Yenikapıda çocuklar ve Ailelerinni ağırladığı büyük bir kapanış şenliği düzenledi tabi biz de katıldık









Ama ne yazık ki yağmurun azizliğine uğradık ayak basar basmaz sağanak yağmur bastırdı hazırladıkları çadırların altında yağmurun dinmesin bekledik yağmur bitince alandaki aktivitelere katılmak istedik ama kalabalık olduğu için çok sıra vardı yağmurun bitiminde de aşırı güneşten yüzünden pek çocuklar faydalanamadı daha sonra konserler başladı biz çok yorulduğumuz için fazla kalamadık ama vakıfta çalışanların emeği ve belediyenin misafirlere sürekli su ve ikramlık dağıtmaları takdire şayandı.

Bu altı hafta bonuca öncelikle TÜGVA Maltepe Yaz okullarının sorumlusu ve bize çok emeği geçen Ümit beye, Kuran , siyer ve dini eğitim veren Kübra Hanımlara, Yusuf'un spor sevgisini arttıran ve her gün eve gelince isimlerini hep duyduğum Anıl ve Onur hocalara bu vakfın kuran faliyetlerini sürdürmesi noktasında emeği geçen herkese taktir ve teşekkürlerimi sunuyorum. 

Vatanın, milletin ve geleceğimiz çocukların yetiştirmek için inançlı ve imanlı sizin gibi insanlara ihtiyacımız var, Allah sizlerden razı olsun ve hizmetlerinizi daim etsin...