Bumerang - Yazarkafe

11 Mart 2018 Pazar

BÜYÜK BLOG TAKİP ETKİNLİĞİ...

Büyük Blog Takip Etkinliği



Büyük blog takip etkinliği:
Selamlar yepyeni bir blog keşif etkinliği başlatıyoruz.Etkinliğimizin bir süresi yoktur bir yıl,iki yıl sonra bile gelseniz kabulümüzdür.Biliyoruz ki hala bloguna önem veren ve onu geliştirmek için çabalayan fakat takipçisi sayısı artmadığı için üzülen çok sayıda arkadaşımız var.Bizde instagramda çok moda olan takip etkinliklerinden etkilenerek bloggerlar için blog takip etkinliği yapmaya karar verdik.
Yapacağınız işlemler son derece basit ve etkili,kurallara herkesin uymasını rica ediyorum bu şekilde etkinliğimiz başarıya ulaşabilir.Blogları takip ettikten sonra bile birbirimize ziyaretlerimizi sürdürürsek tıklanma,yorum sayımız artar ve site trafiğimiz olumlu yönde etkilenir.
Gelelim kurallara:

-Aşağıda linkleri bulunan bloglara tıklayıp izleyiciler bölümünden yani GFC butonundan  takibe alalım.O bloglarda bulunan bu yazıyı bularak altına yorum yazalım.Bu şekilde bütün arkadaşlarımız sizlere geri dönüş sağlayacaktır.Geri dönüşler anında olmayacaktır çünkü herkes vakit bulup da her gün internete giremeyebiliyor fakat mutlaka bir kaç içinde bütün arkadaşlar takibe alarak bloglarınıza yorum yapacaktır içiniz rahat olsun.

Yorum yapan diğer arkadaşlarında bloglarına giderek "Büyük Blog Takip Etkinliğinden geldim."diyerek yorum yaparsanız eminim bütün arkadaşlar bir kaç gün içinde geri dönüş yapacaktır.Lütfen kimse diğer katılanlar gelsin diye beklemesin herkes yorum yapanlara gitmeye çalışsın.Diğer link verdiğim blogger arkadaşlarında yazılarına bir çok yorum geleceğini düşünürseniz bir anda bir çok takipçiniz olacaktır.

-Bu yazıyı Google Plustada paylaşalım yani +1 yapalım ki bir çok blogger yazımızı görsün daha büyük kitlelere ulaşabilelim.

Ve gelelim linklere:











16-http://eliflivakitler.blogspot.com.tr/

Büyük blog takip etkinliği mize her türlü blog davetlidir.Sonuçta birbirimizden öğrenecek çok şeyimiz var.Blog keşif etkinliği,blog takip etkinliğitakip etkinliği hepimize yararlı olur umarım.
Sevgiyle kalın...


NOT:    G+dan takibe almayanlara dönüş yapmayacağım.
http://eliflivakitler.blogspot.com.tr/