Bumerang - Yazarkafe

5 Haziran 2020 Cuma

GEZMELER ..... GEZMELER......YUSUF MERT'LE EYÜP SULTAN VE YUŞA HAZRETLERİ ZİYARETLERİ .....

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم 
Bismillahirrahmanirrahim....
 




Korona  yüzünden epeydir gideme
diğimiz manevi nefes aldığımız  Eyüp Sultan ve Yuşa Hazretlerinin arşivimde bulunan Yusuf'un sünnet fotoğraflarıyla beraberce ziyaret edelim  istedim en azından  biraz moral olur inanın bu yerlerin  resmini bile görmek  insana huzur veriyor...


Eyüp sultan hazretlerinde sabah namazı kılmayı o sabahın seher vaktinde hocanın türbenin önüne gelip dua etmesini havuzun etrafında Yusuf'un güvercinleri beslemesini bazende dostlarla karşılaşıp hasbiyal etmeyi,  Pierlotiye teleferikle çıkıp  yukarıdan Halici seyretmeyi oradaki mübarekleri de ziyaret edip yürüyerek aşağı inmeyi . Yusufun hediylik eşya satan yerlerden her zaman birşeyler alalım diye ısrar etmesini bile özledim. 

Yuşa Hazretlerinin yaz kış serin ağaçların içindeki mübarek kabrine gelip o maneviyatın en yüksek olduğu yerde dua etmeyi mübareği sebep kılıp Allaha yakarmayı  tevekkül etmeyi özledim. 

Toplumca hepimizin bilinçlenmesiniz ve Mevladan gelen bu uyarıdan hepimizin ders çıkartıp en kısa zamanda  pürü pak olarak kurtulmamız dileğiyle..


Ben çare derim;  Mevla KÛN  der .........