Bumerang - Yazarkafe

14 Eylül 2017 Perşembe

eliflivakitler

    BLOG AÇMA MACERAM.....


بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم 
Bismillahirrahmanirrahim......

Her şey kabaran banyo kapısını boyamak istememle başladı. Bilgisayarda bu konu hakkında gezinirken bir blogerrin boyama ve mobilya yenileme ile ilgili yazıları dikkatimi çekti derken bloğunu nasıl kurduğu ile ilgi yazıyı okudum o güne kadar ne blog nede bloggerlık hakkında bilgim vardı ertesi gün bir bakmışım bloğum olmuş... Tabi bilmiyorum neyin nesi tekrar blog aç deseler açamam.

İsim koyma aşamasında değişik isimler düşündük blogum için bu blogun ismi beni yansıtmalıydı ve eliflivakitler olmasına karar verdik ve başladım her şeyle ilgili yazmaya birde yazıların altında paylaşın ibaresi var yazdıklarımı da rastgele facebookta paylaşıyorum.... İlerleyen günlerde tebrik telefonları kutlamalar ben daha ne yaptığımın farkında bile değilim. Bloğun hayırlı olsunlar, nereden aklına geldi bu diyenler velhasıl baya motive oldum o hızla kurduğum ilk ay 22 paylaşımda bulunmuşum ne aklıma gelirse yazıyorum yada arkadaşlar eş dost öneriyor Elif baklavada paylaş, senin helvanda güzel olur onu da paylaş, annem dolma saralım kızım onu da yaz derken bloggerlıkta dördüncü senemizi doldurduk...
İyi de oldu benim için, içimdeki yazma cevherini çıkardı yaptığım bir yemeği paylaştım, tatilde yaşadıklarımı, sık sık yemek yediğimiz yeri yada gittiğim bir müzeyi paylaştım sizlerlerle bir nevi günlük oldu nede olsa benim yaşanmışlıklarımdı...




Bu blog çok renkli olan kişiliğimin sevdiğim bütün renkleri üzerinde barındıran bir palet oldu benim için paylaştığım yazılarımda resimlerim ...




Bence İnsanların bir uğraşları olmalı bir hobileri olmalı yaparken sevecekleri ve zihinlerini meşgul edecek bir sey gerçi benim birden çok ama kişilikle alakalı benim gibi çok yönlü bir kişilikseniz birden çok ilgi alanınız oluyor. 
















Bu büyük şehir hayatının sıkıntı ve sitresine kendimce böyle cephe aldım herhalde çevremdeki çoğu insan gibi depresyon illeti altında ezilip kalırdım yoksa ben yorgunlukta olsa birşeyle uğraşmayı tecih ettim ve nacizane bildiğim şeyleri birileriyle paylaşmak yada onlarla yazarak hasbihal etmek çok mutlu etti beni çevremdeki bazı insanların ne uğraşıyorsun, bu kadar işin arasında yoruluyorsun söylemleri arasında bu uğraş beni yormadı yazmak yaşam arasında adeta bir mola oldu benim için .


Bundan sonra Allah izin verdikçe yazmaya ve sizlerle paylaşımlar da bulunmaya devam edeceğim her zaman beni destekleyen ve arkamda olan aileme ve özellikle anneme teşekkürlerimi sunuyorum..
Beni her zaman ''Sen yaparsın anne.'' diye destekleyen, pıtırcığım küçük oğlağım Yusuf'umu da unutmadım tabi, sizleri çok seviyorum.