Bumerang - Yazarkafe

22 Aralık 2017 Cuma

KUDÜS ZAFERİ

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم 
Bismillahirrahmanirrahim...... 

Hayırlı Cumalar tüm müslümanlar. Bu cuma gecesi  mevlanın yardımına mazhar olunmuştur. 




Gün zafer günüdür gün öyle bir gündür ki müslümanların ilk kıblesi onuru gururu Kudüs'ümüzün elimizden alınması için planlarını teker teker gerçekleştiren siyonistlerin tuzaklarının bozulduğu gündür. 











Bu sefer siyonistler tek değildiler yanlarında dünyanın yılanı Amerika da vardı. Tüm ortadoğuyu birbirine katan Amerika meydan okurcasına Kudüs'e de karıştırmanın zamanıdır deyip terorist ülke İsrail'in başken ti olarak Kudüs'ü tanıyacağını açıklamıştır. Neden bu hırs Müslümanlar, Hıristiyanlar ve Yahudilerin kutsalı olan Kudüs'ün siyonist İsrail yönetimine verilmesi sürekli çatışma halinde olan Kudüs'ün ortasına bomba bırakmaktı. 
Amerika'ya karşı birkaç cılız ses çıktı sadece, tüm islam alemi sessizdi her zamanki gibi değilmiydiler o kadar zengin ve kalabalık oldukları halde bir avuç siyonisti orda tutuyorlar ve gelişmesine büyümesine hatta kutsalları olan Mescidi Aksa'yı nerdeyse hergün işgal edip ayaklarıyla çiğnenmesine izin veriyorlar ve bu utançtan yüzleri bile kızarmıyordu. 

Zalimlerin zulmune Cumhur Başkanımız Erdoğan dur dedi,''Dünya beşten büyüktür, Kudüs bizim Kırmızı çizgimizdir.'' diyerek bu karara ilk karşı çıkan oldu ve Amerika'ya resti çekti.
İlk önce İstanbulda İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Olağanüstü Zirvesi düzenledi Doğu Kudüs "Filistin Devleti'nin işgal altındaki başkenti" olarak karar alındı. Daha sonra bu durum Birleşmiş devletlere gidecekti, oylama yapılacaktı ve Amerika'nın karşısında tek Türklerin sesi çıkıyordu olayın vahametini anlattı Türk heyeti böyle bir şey olamazdı sırf Amerika istiyor diye Ortadoğu karştırılamazdı. Çünkü biz karşıydık kan dökülmesine savaşa ve terörizime. 

Bizim karşımız da Amerika'da boş durmadı tabi ki Trump, Kudüs'ü İsrail'in başkenti sayan karara karşı çıkan ülkelere mali yardımların kesileceğini söyleyerek tehdit etti. Biz rızkımızı Amerika'dan bilmedik ki rızık Allahtandır dedik.


Ve Oylama 172  Birleşmiş Millet ülkesi arasında ismini daha önce duymadığımız dokuz ülke red, çoğunlukla Avrupa ve korkan 35 ülke çekimser. dünyanın beşten büyük olduğunu Amerika'dan korkmadıklarını barış yanlısı olmanın gerektiğini söyleyen Türkiye'nin başını çektiği 128 ülke de kabul oyu kullanarak dünyanın şımarık çocuğu Amerika'ya gününü gösterdi ve güçlü olanın değil haklı olanın kazandığı gösterdi dünyaya. Adeta dünya vicdana geldi ve Filistin'lilere kendi vatanlarında  yapılan zulmü ve işkenceyi görmeye başladılar.






Bu bir zaferdi ama ''sefer bizim ZAFER ALLAHIN'' dır . 








Bundan sonra tüm dünya ve ortadoğuya barış gelmesi dileğiyle sözlerime son verirken bu mübarek toprakları ziyaret edip müslümanların ilk kıblesi ve efendimizin miraca yükseldiği yerlere yüz sürmeyi isteyen tüm müslümanlara ve banada nasip olması dualarıyla ....