بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
Bismillahirrahmanirrahim.....
Öğrendiğime göre dondurucuda saklanan limon ve portakalın vitamini 10 kat daha fazla oluyormuş, Yazın en çok sudan sonra tükettiğimiz limonatayı bizim gibi gelip gideniniz çoksa ve Yusuf gibi limonata canavarı çocuklarınız varsa elinizin altında çok pratik oluyor ve yazın sıcak günlerinde kolayca limonata yapıyorsunuz.
MALZEMELER
YAPILIŞI
Portakalları ve limonları kabuklarıyla birlikte saklayacağımız için çok iyi yıkıyoruz.
Süzdürdüğümüz portakal ve limonlarımız kesme tahtasında bir portakal ve bir limon olarak kesip poşetliyoruz ve ağzını sıkı bir şekilde bağlıyoruz ben dolapta koku yapar endişesiyle çift poşete koydum.
Dondurucuda sakladığımız limonları istediğimiz zaman çıkarıp serin serin leziz limonatalar yapabilirsiniz. Lİmonatanın yapılışının resimli tarifini ilerleyen günlerde sizinle paylaşacağım.
Afiyet şifa olsun...