بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
Bismillahirrahmanirrahim......
Youtube de Sergül Kato'nun videosun da izledim . Yaptım hemen tükendi. Yapan Sergülün eşi Yoşi Japon ama bu çerez sanırım italyan mutfağından deneyin derim çok basit :))
Malzemeler
- spagetti
- sıvı yağ
- tuz,baharat
Teflon tavaya yağı koyuyoruz ısındığında içine spaghettileri ikiye bölüp rengi koyulaşana kadar kısık ateşte kavuruyoruz. Kavrulunca havlu peçete üzerine alıyoruz . Henüz daha sıcakken üzerine tuzunu ve hangi baharatı seviyorsanız ekliyoruz. Ben yusuf'un çerezine baharat eklemedim bizim yediğimize kırmızı biber, karabiber ve tuz koydum. Oldukça sert ama bir kaç gün kalınca daha güzel oluyor. Ben ertesi gün istek üzerine tekrar yaptım. afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder